First Dates zoekt aseksuelen

First Dates nam deze week contact met ons op. Zij zoeken Vlaamse aseksuelen die mee willen doen in het programma First Dates.

Kort uitgelegd wat het programma inhoudt: in een restaurant komen singles op een blind date. Mensen schrijven zich in om mee te doen met First Date en de programmamakers gaan op zoek naar een goede match voor hen.

Omdat het programma representatief wil zijn voor onze maatschappij, zoeken zij ook aseksuelen. Je wordt dan uiteraard gematched met een andere aseksueel.

Indien je interesse heb om mee te doen met het programma, vul het contactformulier in en wij brengen je in contact met de programmamakers.

Wie weet vind je met de hulp van het programma dan toch nog een Vlaamse aseksueel 😉 .

First Dates

Reacties

  1. Dit is fantastisch dat er ook aseksuelen kandidaten worden gezocht voor het programma. Dus bij deze stel ik mij kandidaat. Ik hoop, dat het niet te laat is want heb de site nogal laat opgemerkt en dat het toch ondanks de corona-maatregelen kan doorgaan.

    1. Dag Hermelinde, dank je voor je reactie. De oproep dateert van juli 2019 en is niet meer van toepassing op dit moment. In het geval dat er in de toekomst weer een oproep gebeurd, zal dat waarschijnlijk ook hier op aseksueel.be gepubliceerd worden en kan je je dan opnieuw inschrijven. Fijne dag nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.